Grote & Kleine Beurt

_MG_0727(1)
Schmidt-Oss Porsche Specialist
Foto 3 beurt porsche_sleutel_small

Onderhoud aan uw Porsche is noodzaak

Om optimaal te blijven genieten van uw Porsche is goed en tijdig onderhoud noodzakelijk. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw Porsche uitgebreid gecontroleerd door onze vakkundige monteurs. De controle loopt uiteen van het uitlezen van het foutgeheugen tot een grondige inspectie van slijtage gevoelige onderdelen. Motorolie, diverse filters en een aantal model specifieke onderdelen worden vervangen en vloeistoffen worden aangevuld.

Het verschil tussen een grote en kleine beurt vervaagt en is het steeds meer sterk kilometer- en/of tijdgebonden afhankelijk wat er precies in een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden

Wij houden niet van verrassingen
Vooraf weten waar u aan toe bent voor wat betreft onderhoud? Dat is wel zo prettig. Bij Schmidt-oss worden alle werkzaamheden in overleg met u uitgevoerd, zodat nooit voor verassingen komt te staan.

Veel auto-onderdelen zijn aan slijtage onderhevig. Denk aan remmen, schokdempers en banden. Tijdens de beurt kan blijken dat een onderdeel versleten of kapot is en vervangen moet worden, we gaan altijd met u in overleg over te maken kosten.

Met een officiële Schmidt-oss stempel in uw onderhoudsboekje wordt uw keuze voor kwaliteit bevestigd en gaat de restwaarde van uw Porsche aanzienlijk omhoog.

Voor klassiekers hebben wij geen gereduceerd Porsche Classic tarief, dat vinden we onzin. Door onze lage overheadkosten is ons uurloon stukken voordeliger dan bij de dealer. Uiteraard verwelkomen wij alle types Porsche in onze werkplaats.

Afspraak maken
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om uw Porsche in top-conditie te houden.

Back to top