APK keuring

bandenprofiel-meten
uitlaatgassen
logo-rdw-erkend

Veilig de weg op met uw Porsche

Zelfs voor een Porsche is de Algemene Periodieke Keuring verplicht. Gelukkig kunt u deze keuring gewoon uit laten voeren bij Schmidt-oss. Bij de APK wordt uw Porsche uitvoerig getest op veiligheid en milieu-eisen. Dit maakt het mogelijk om gebreken tijdig te signaleren, zodat gevaarlijke situaties en dure reparaties voorkomen kunnen worden. De keuring is daarom van groot belang. Bovendien is het een goed moment om inzicht te krijgen in de staat van uw auto.

Wat wordt er gecontroleerd met de APK?
Tijdens de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt uw Porsche technisch gecontroleerd op het gebied van milieu en verkeersveiligheid. Hiermee weet u zeker dat uw Porsche aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. U kunt tijdens de circa 30 minuten durende keuring wachten in de wachtruimte, of u kijkt met de monteur mee naar uw Porsche, een ideale mogelijkheid om u Porsche eens van een ander kant te bekijken.

Kosten
De prijs van een APK bedraagt € 39,-. In combinatie met een servicebeurt, is de APK gratis. Dan betaalt u alleen de wettelijke afmeldkosten € 15,-

Wanneer moet uw Porsche gekeurd worden?
Toelatingsdatum ná 1 januari 2005: dan dient uw Porsche na 4 jaar voor het eerst gekeurd worden, de daaropvolgende 4 jaar dient de auto eens in de 2 jaar gekeurd te worden. Na deze 4 jaar dient de auto ieder jaar gekeurd te worden.

Toelatingsdatum voor 1 januari 2005: dan dient uw Porsche na 3 jaar voor het eerst gekeurd te worden. Na deze 3 jaar dient de auto ieder jaar gekeurd worden Is uw Porsche 30 jaar of ouder: dan dient deze eens in de 2 jaar gekeurd te worden

Afspraak maken
Wilt u meer informatie over de APK of direct een afspraak maken?  Neem contact op met een van onze service adviseurs.

Stel hier uw APK-reminder email in

 Wilt u automatisch een reminder ontvangen wanneer uw Porsche gekeurd moet zijn? Dit kan eenvoudig met de BOVAG APK-checker.
Klik op het plaatje hiernaast en vul uw kenteken en emailadres in om automatisch een herinneringsemail te ontvangen.

Back to top