Events

Haal het maximale uit uw Porsche

Een Porsche is gemaakt om mee te rijden. En of u uw Porsche nu gebruikt voor dagelijks vervoer of voor als weekend auto voor leuke tripjes, door uw auto door en door te leren kennen heeft u meer plezier van uw Porsche. Schmidt-Oss organiseert ieder jaar een aantal events voor haar klanten, waarbij rij-plezier voorop staat. Met een gezellige groep mensen verkennen we de mogelijkheden van de auto en eindigen de dag met een gezellige borrel of diner. Wilt u een keer meerijden met een rijvaardigheidstraining of op het circuit, neem dan contact met ons op.

IMG_3313

Schmidt-Oss Rijvaardigheidstrainingen

Een rijvaardigheidstraining maakt u niet alleen een betere chauffeur, het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Regelmatig organiseren we een training voor onze klanten in samenwerking met voortgezette rijopleidingen in Lelystad of Rosmalen. In zo’n training leert u uw Porsche beter kennen onder allerlei omstandigheden. In een slip, remmend op glad wegdek, op de kombaan, slalom om maar een paar oefeningen te noemen.

zandvoort_porsche

Schmidt-Oss Circuitrijden

Op het circuit komt een Porsche pas echt tot z’n recht. Ieder jaar gaat Schmidt-Oss met een select groepje Porsche enthousiastelingen naar het circuit van Spa Francorchamps om daar hun Porsches eens flink op de staart te trappen.Daarnaast organiseren we ook middagen circuit rijden op Zandvoort waarbij u de beginselen van het racen kunt uitproberen met uw Porsche.

Back to top