Ophaalservice

IMG_1336
IMG_2776
volkswagen_up

Service tot aan de deur. Uw voordeur!

Als Porsche rijder kiest u voor het beste en van ons kunt uw verwachten dat onze service daar perfect op aansluit. U stelt – terecht – hoge eisen aan ons en die maken wij meer dan waar. Bijvoorbeeld met onze logistieke diensten: vervangend vervoer en haal- en brengservice. Elke auto heeft op zijn tijd onderhoud nodig en uw Porsche is daarop geen uitzondering. Wij kunnen dat onderhoud snel en vakkundig voor u uitvoeren. Maar ook voor eventuele reparaties of schadeherstel vertrouwt u uw Porsche het beste aan de vakman toe.

Wanneer u uw Porsche brengt, is het goed te weten dat u gebruik kunt maken van vervangend vervoer in de vorm van een stoere Volkswagen Up!. Wel zo gemakkelijk: u levert uw Porsche in en rijdt direct weg met een vervangende auto. Dat bespaart u veel tijd en moeite!

Ons vervangend vervoer kent twee varianten:

1) U brengt uw Porsche zelf naar Oss en neemt de vervangende auto direct mee. U komt uw auto zelf ophalen en laat het vervangend vervoer weer bij ons achter.

2) Haal en brengservice: uw Porsche wordt bij u voor de deur opgehaald; het vervangend vervoer wordt tegelijkertijd afgeleverd. Na het onderhoud ruilen wij uw auto ook weer op uw locatie om met het vervangende vervoer.

Kosten vervangend vervoer:
Volkswagen Up!              € 30,-  per dag
Haal en breng service   € 60,- (in een straal van 50 km)

Voorwaarden

  • Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw
  • Per dag 100 km vrij,  meerprijs per km  € 0,15
  • Eigen risico bij schade € 2000,-
  • Aftanken (exclusief brandstof) € 5,-
  • Administratiekosten doorbelasten bekeuring € 5,-
  • Schoonmaakkosten bij vervuiling die niet ontstaan is door normaal gebruik € 125,-
Back to top