Health Check

Schmidt-Oss Porsche Specialist
993 motor
heath check foto 3

Wat is nu precies de staat van uw Porsche?

Wilt u nauw betrokken zijn bij alles wat uw Porsche aangaat? Kies dan voor de Schmidt-Oss Porsche Health Check. Samen maken we een uitgebreid plan van aanpak om uw Porsche in topconditie te krijgen en/of te houden. Samen met onze technicus inspecteert u zelf uw auto, terwijl u uw ervaringen op de weg met hem deelt. Zo weten wij precies wat er moet gebeuren en leert u uw Porsche nog beter kennen. Op basis van de uitkomst ontvangt u een offerte om uw auto zo te krijgen als u ‘m hebben wilt.

Hoe werkt de Porsche Health Check?
Het maken van een afspraak voor de Porsche Health Check is net als een gewone onderhoudsafspraak. U brengt uw Porsche op het afgesproken tijdstip waarna u en de technicus samen de check uitvoeren. De check bestaat uit een vast aantal punten en duurt zo’n 30 tot 45 minuten. Onze technicus geeft u advies over de staat van de auto, eventueel te vervangen onderdelen of aanvullend onderhoud. Als het nodig is kunt u ook een proefrit met de technicus maken om hem nog op het een of ander te wijzen. Uiteraard zal hij ook al uw vragen beantwoorden.

Werkzaamheden en kosten vooraf
Het resultaat van de Porsche Health Check is een uitgebreid onderhoudsplan voor uw Porsche. Op basis hiervan maken we een offerte en een planning. U weet dus vooraf exact wat er aan uw Porsche gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Porsche gereed zal zijn.

Voordelen Porsche Health Check

  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrokken bij de techniek
  • Geen wachttijden
  • Vooraf een heldere offerte
  • Duidelijkheid over de eventueel te verrichten reparaties

Kosten
Afspraken voor een Health Check kunnen vrijwel altijd op korte termijn gemaakt worden. De kosten voor onze uitgebreide Health Check zijn € 75,- (inclusief BTW).

Back to top