Reparatie & Onderhoud

Schmidt-Oss Porsche Specialist
foto 2 reparatie werkplaats schmidt-oss
Schmidt-Oss Porsche Specialist

Uw Porsche altijd in top-conditie

Porsches zijn betrouwbare auto’s, maar onderdelen en reparaties kunnen prijzig zijn. Reden te meer om uw auto goed te onderhouden. We adviseren uw Porsche geregeld na te laten kijken om zeker te zijn van jarenlang onbezorgd rijplezier. U kunt bij ons met elk type Porsche terecht voor de periodieke onderhoudsbeurten. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor gespecialiseerd werk zoals: versnellingsbak- en motorrevisie, preparaties voor races/circuitdagen en restauratie van uw klassieke Porsche.

Voorkomen is beter dan genezen
We hebben alle kennis en apparatuur in huis om uw Porsche optimaal te kunnen onderhouden. Zoals speciale gereedschappen, testbanken en computers. Want vakkundig onderhoud is meer dan het wisselen van olie, koelvloeistoffen en filters. Het tijdig signaleren van slijtage is daar een voorbeeld van. Regelmatig onderhoud zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen bij de APK komt te staan. Wij maken liever samen met u een plan van aanpak om zo kosten te spreiden. Kijk voor meer informatie bij de Porsche Health Check.

Originele onderdelen
Voor zowel nieuwe als gebruikte Porsche onderdelen kunt u bij ons terecht. Echter, om de hoogstaande kwaliteit van Porsche te waarborgen, gebruiken wij bij alle reparatiewerkzaamheden uitsluitend originele Porsche onderdelen of o.e.m. (original equipement manufacturer). Bovendien zijn op al onze reparaties de Bovag-bepalingen van toepassing. Dus of het nu gaat om de inbouw van een alarminstallatie, carkits, navigatiesysteem, audioapparatuur of een APK-keuring. U weet zeker dat het goed zit.

Vervangend vervoer
Kunt u uw auto eigenlijk niet missen gedurende de reparatie? Uiteraard behoort vervangend vervoer tot de mogelijkheden. Reist u terug naar huis met het openbaar vervoer, dan brengen we u graag even naar het station.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken, neem contact op via telefoon of e-mail of rij gewoon even langs. De koffie staat klaar!

Back to top