Verhuur

porsche_356_trouwen
porsche_356_trouwen_2
SONY DSC

Trouwen in een Porsche 356 Speedster

Een trouwdag voorbereiden is iets persoonlijks, daar hoort ook een bijzondere auto bij. Als aanstaande bruid of bruidegom bent u op de juiste plaats beland om uw vervoer in stijl te regelen.

Onze witte 356 speedster is een zeer chique verschijning op elke bruiloft. Met zijn tijdloze vormgeving en klassieke kleurstelling is deze droomauto een lust voor het oog.Als origineel onbetaalbaar, maar deze replica doet daar zeker niet voor onder, tot in perfectie en met hoogwaardige materialen opgebouwd conform het origineel. Het rijden in deze klassieke Porsche is een belevenis op zich. U mag zelf rijden (er is geen plaats voor een chauffeur) dit is al een unieke ervaring!

De all-in prijs van € 350,- inclusief brandstofkosten met 100 vrije kilometers inbegrepen. Alle meer gereden kilometers zijn € 0,50 per kilometer. Voor dit bedrag  mag u de dag voor uw bruiloft de auto in Oss ophalen.  U krijgt dan al het ‘gevoel’ met de auto, waardoor het ook minder spannend is om erin te rijden op de dag zelf.  De dag na uw feest brengt u de auto op een samen overeengekomen tijd weer terug. Voorwaarde is dat de Porsche nachts garage gestald kan worden i.v.m. de verzekering.

Uiteraard kan de Porsche ook worden gebracht en gehaald op een door u te bepalen tijdstip. Evenals overige rijondersteuningen zoals: droogpoetsen/schoonmaken tijdens de dag, beheer van bloemen, jasje bestuurder, dak openen/sluiten, etc. Kosten hiervan in overleg.

Wanneer u de auto reserveert, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging tezamen met een factuur voor de aanbetaling van 25%. Circa een maand voor uw bruiloft ontvangt u een factuur voor het restant. Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen kunt u ons bereiken via info@schmidt-oss.nl

Rest ons nog u veel succes toe te wensen met de verdere voorbereiding van uw huwelijk.

Back to top