1280px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg

Dream Porsches engineered by Schmidt-Oss

 

VS_wit_headwer
frank

Uw eigen Von Schmidt.

Een Von Schmidt is het summum van customizen. Samen met de opdrachtgever bouwen we de ultieme jongensdroom; een Porsche 911 waarvan alles precies is zoals u het hebben wilt.

Het mooie van een Von Schmidt is dat u nauw betrokken bent bij elke stap in het productieproces. U bent zelfs van harte welkom om samen met de monteurs aan uw auto te werken, al raden we wel aan het ingewikkelde werk aan de professionals over te laten.

We beginnen met een 964 coupe als basis, deze wordt vervolgens compleet gestript en voorzien van een door ons ontwikkelde carbon ombouw, geinspireerd op het 911 F-type. De versnellingsbak en motor worden geheel gereviseerd en het blok wordt aangepast voor meer vermogen. Vanzelfsprekend wordt ook het onderstel geheel naar uw wensen opgebouwd en gebruiken we de allerbeste onderdelen.

Het kiezen van de kleur is een belangrijke stap. Samen nemen we de vele mogelijkheden met u door. We adviseren u eveneens over het interieur. Welke look krijgt het dashboard, welke leersoorten passen het best. Het is een leuk en vooral persoonlijk proces waar we uitgebreid de tijd voor nemen. Tussentijds bent u altijd welkom om langs te komen en eventuele nieuwe ideeen te bespreken.

Lijkt het u wel wat  om de Porsche van uw dromen te bouwen, neem dan contact met mij op. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden met u.

frank copy
Back to top