Lekker met een stekker! Daarmee kopt de laatste editie van de Playboy het artikel over elektrische Porsche auto’s. We zijn trots en onder de indruk dat het magazine onze 912 Blitz naast de Taycan heeft gezet. Nog trotser zijn we op het feit dat onze eigen Blitz ‘de leukste elektrische auto is’ waarin de redactie van Playboy ooit gereden heeft. Van dergelijke complimenten genieten wij des te meer! 

DIJK VAN EEN AUTO

Frank ging op pad met Playboy om een testrit te maken met de 912 Blitz, naast de Porsche Taycan. “Als we met de 912 Blitz op pad gaan, heeft de Taycan achter ons moeite om ons bij te houden. De compacte 912 is eenvoudiger over de dijkweggetjes te rossen, terwijl de tamelijk kolossale Taycan voor iedere tegenligger vol in de remmen moet.” Schrijft de redactie over het testritje op de dijk. Dat je met onze 912 goed uit de voeten kunt op de openbare weg werd voor de redactie van Playboy meteen duidelijk! 

Het volledige artikel over de Taycan versus de 912 E Blitz vind je in de laatste editie van het mannenblad en ligt momenteel in de winkel. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een dergelijke ombouw? Neem gerust even contact op. Dan leggen we het u rustig uit. 

IN ANDER NIEUWS

Op autowereld.nl hebben we momenteel drie prachtige Porsche’s te koop staan! Een 911 Targa uit 1985, een 911 Coupé uit 2004 en een 911 cabriolet uit 2005. Drie prachtige machines in drie totaal verschillende ranges. Klik op de jaartallen voor de advertenties. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt kunt u ons altijd bellen, of loop even binnen!