over schmidt

“I couldn’t find the sportscar of my dreams, so I built it myself”

– Ferdinand Porsche –

HET ONTSTAAN

Frank Schmidt dacht dat hij nooit automonteur zou worden. ‘Iedere dag sleutelen? Nog niet misschien!’ Dit was echter vóórdat hij autotechniek ontdekte. Het specialisme hiervan fascineerde hem meer dan hij ooit had durven verwachten. ‘Ik wil de diepte in. Precies uitzoeken en aanvoelen hoe zo’n auto werkt en dat perfectioneren tot in detail.’ Het sleutelen is inmiddels autonoom geworden.  

Op zijn 20ste zet hij de eerste stappen richting een eigen garage. Frank heeft daarbij een duidelijke visie. Van één merk alle kneepjes van het vak beheersen en toe kunnen passen. Binnen dat universele garagebedrijf wint het merk Porsche steeds meer terrein. Inmiddels weet Schmidt-Oss álles van dit merk en daarmee zijn ze al 20 jaar een full-servicespecialist in onderhoud en reparatie van uitsluitend Porsche.  

 

Frank Schmidt

“We sleutelen al zo’n 20 jaar aan Porsche auto’s. We gebruiken daarvoor onze diagnose apparatuur en al onze zintuigen om te voelen wat zo’n wagen nodig heeft. Tijdens een proefrit voelen we, luisteren we en ervaren wij precies wat er beter kan aan uw Porsche. Kwaliteit en aandacht voor de klant staat daarbij altijd voorop. Ons team neemt u mee in het verhaal van uw auto zodat u er van verzekerd bent dat ze in goede handen is!”

– Frank Schmidt

QUOTE

We krijgen bij Schmidt-Oss écht de tijd om aan een auto te werken.

Dat maakt de sfeer en het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit!

– team Schmidt-Oss –

  

HET TEAM

Het team van Schmidt-Oss bestaat uit uiterst vakbekwame Porsche specialisten die alle benodigde kennis en ervaring op zak hebben om uw auto in topconditie te houden!

In onze open garage aan de Spaanderstraat in Oss mag u altijd binnenwandelen om mee te kijken, vragen te stellen of om ons beter te leren kennen. De koffie staat klaar!

ACTUEEL

WAT IS E10 BRANDSTOF?

WAT IS E10 BRANDSTOF?

U heeft het vast gehoord. Vanaf 1 oktober is het mogelijk om E10 te tanken bij alle tankstations. E10 is benzine waar 10% (bio)ethanol aan toe is gevoegd. De CO2-uitstoot wordt dankzij E10 benzine 2% verlaagd en is daarmee een eerste stap naar duurzamere brandstof...

Lees meer
ONZE PORSCHE 356 SPEEDSTER: AFSLUITING VAN EEN MOOI SEIZOEN

ONZE PORSCHE 356 SPEEDSTER: AFSLUITING VAN EEN MOOI SEIZOEN

Deze week breekt de herfst definitief aan. Waar we de afgelopen weekenden werden verwend met een aantal dagen nazomer breekt nu de tijd aan van wind, regen en lagere temperaturen. We hebben dit zomerseizoen weer een prachtig verhuur seizoen gehad van onze Porsche 356...

Lees meer

So how can we make you shine?

“Door u zorgeloos te laten rijden. Onderhoud, advies & vakmanschap laten u ongelimiteerd genieten van uw droomauto. Nieuwsgierig?“

Spaanderstraat 7a

5348 LA Oss

The Netherlands