Afgelopen week is er voor het eerste deze herfst een temperatuur onder de 0 graden geconstateerd. Dat betekent dat de sjaals, winterjassen en mutsen van de zolder af kunnen en de cabrio’s terug de stalling in. Bepaalde auto’s mogen de aankomende maanden niet rijden en vorst en zout kunnen uw auto onnodig beschadigen of vervuilen. Ja dames en heren. Het seizoen voor autoliefhebbers zit erop! Gelukkig is er in deze maanden wel tijd om uw Porsche eens goed te verwennen! 

HOE DOEN WIJ DAT?

Er zijn allerlei manieren om uw Porsche te voorzien van extra aandacht. Van een zeer grondige poetsbeurt tot high end detailing van interieur én exterieur met bijhorende coatings. Een voorbeeld hiervan is de SILL Ceramic Coating. De verweerde kleur en ondergrond wordt hiermee weer naar boven gehaald, de lak is UV-werend, krasvast en beschermt uw auto tegen alles dat uw lak laat slijten. Recent hebben wij een voertuig van een tevreden klant bewerkt met deze coating. Zie de header foto!

HET GAAT OM DE BINNEN ÉN BUITENKANT. 

De Porsche op de foto’s is door ons op alle mogelijke vlakken in de watten gelegd. Het leer van de bekleding is behandeld, alle details zijn opgepoetst en zelfs de ruiten van deze Porsche hebben we onder handen genomen. The devil is in the details en Porsche rijders willen uitmuntende kwaliteit. Voor het interieur gebruiken we hiervoor een TEX-Coat. Een nanometer dunne laag over de bekleding waardoor water, koffie of andere vloeistoffen geen kans meer krijgen om in te trekken. U veegt het gewoon weg met een stuk papier. Wel zo makkelijk!

NIEUWSGIERIG?

Bent u benieuwd welke details van uw Porsche nóg mooier kunnen zijn? High-end detailing is altijd maatwerk. Onder het genot van een bak koffie nemen we graag met u door wat er geoptimaliseerd kan worden aan uw Porsche. Één ding kunnen we u op voorhand garanderen: U zult versteld staan van het resultaat. Voor ons zit de grootste voldoening dan ook in de reactie van de klant. 

KIEZEN VOOR ABSOLUTE VEILIGHEID

Mocht uw Porsche uitsluitend de garage verlaten met mooi weer dan is het fijn als u zich tijdens de wintermaanden geen zorgen hoeft te maken. Het stallen van uw Porsche is onderdeel van onze dienstverlening. Uw Porsche kunt u stallen bij Schmidt-Oss. Ze is dan beschermd tegen vorst, regen en ander ongemak. Zodra de temperatuur en het zonpercentage oploopt zorgen wij ervoor dat u weer optimaal de weg op kunt! 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop even bij ons binnen of maak een afspraak. Zien we u snel?