porsche conditie

U droomt er al jaren van. De strakke lijnen en het klassieke design. Het dashboard glimlacht naar u en het stuur sluit naadloos aan op uw handen. Het liefst wilt u deze roze bril ophouden bij een aankoop. Gelukkig kan dat! Laat een aankoopkeuring doen door een onafhankelijke Porsche-specialist; iemand die alle ins- en outs kent van dit unieke merk en niet schuwt om de minder sterke punten te benoemen.

 

Heeft u de Porsche van uw dromen al in bezit en wilt u eigenlijk écht eens weten hoe u wagen ervoor staat? Een Porsche Health Check zorgt ervoor dat u binnen no-time weet wat er moet gebeuren om uw Porsche in topconditie te houden!

DUIDELIJKHEID VOORAF

Iedere klant wil het liefst vooraf weten waar hij aan toe is. Zeker bij de aankoop van zijn/haar (droom)auto. Bij een aankoopkeuring krijgt u daarom altijd een lijst met mankementen en te verwachten reparaties zodat u weet wat de kosten zijn als u wil overgaan tot een aankoop. Ook voor het uitvoeren van deze reparaties bent u bij Schmidt-Oss aan het juiste adres.

 

DE HISTORIE VAN DE AUTO

Door de jaren heen krijgt iedere auto te maken met onderhoud en reparaties. De verslaglegging hiervan bevat regelmatig onjuistheden. Daarom checken wij altijd de onderhoudshistorie bij een aankoopkeuring. Een zo compleet mogelijke historie bepaald mede de waarde van de auto en is daarmee van groot belang mocht u de auto ooit in de verkoop willen doen.

 

WIE ZOEKT ZAL VINDEN

Tweedehands Porsche’s bestaan in allerlei varianten. Goed of slecht onderhouden, veel of weinig kilometers op de teller etc. Als het aanbod overweldigend is en u wilt advies dan mag u altijd langskomen bij ons. Dus heeft u iets op het oog en u twijfelt? Loop even binnen!

 

DE SCHMIDT-OSS PORSCHE HEALTH CHECK

Heeft u de Porsche van uw dromen al in de garage staan en wilt u nauw betrokken zijn bij het onderhoud van uw Porsche? Kies dan voor onze Health Check. U maakt een afspraak, komt langs en maakt samen met onze technicus een gedetailleerd plan van aanpak. U leert uw Porsche nóg beter kennen en wij weten precies wat er moet gebeuren.

 

CHECK HET ZELF

U inspecteert uw Porsche samen met onze technicus. Hij geeft advies over de staat van de auto en welke onderdelen (bijna) aan vervanging toe zijn. Indien gewenst maakt u samen met de technicus een proefrit om hem op de benodigde zaken te wijzen. Het resultaat is een uitgebreid plan van aanpak, toegespitst op úw Porsche.

AANVRAAG & KOSTEN

Dankzij meerdere bieders en een sterk imago worden Porsche’s snel verkocht. Heeft u recent een Porsche aangeschaft? Dan wilt u z.s.m. weten waar u aan toe bent. Een afspraak voor een aankoopkeuring & Health Check kunt u daarom altijd maken op korte termijn. 

TIPS & TRICKS

 • Goedkoop is vaak duurkoop. Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat vaak zo. De duurste auto is echter niet automatisch de beste!
 • Let op details! Vergelijk kritisch en bekijk diverse aanbieders waarbij de details van onschatbare waarde zijn.
 • Op zoek naar een bepaald model? Verdiep uzelf hierin voordat u op zoek gaat. Zo bent u optimaal voorbereid en weet u waarop gelet dient te worden.
 • Iedere auto heeft ‘vaste lasten’. Verzekering, brandstofverbruik, belasting maar vooral onderhoud kunnen een auto duur of goedkoop maken.
 • Bijzondere auto’s worden door verzekeringsmaatschappijen vaak duur berekend. Een maatschappij die een reële premie aanbiedt is daarin erg prettig. Ook hierin kunnen wij u uitstekend adviseren!

  ACTUEEL

  DE ONTWIKKELING VAN HET 911 STUURWIEL

  DE ONTWIKKELING VAN HET 911 STUURWIEL

  Binnen de autowereld bestaat er geen discussie over de Porsche 911. De auto is tijdloos en onmiskenbaar belangrijk. De slogan ‘Timeless Machine’ sierde niet voor niets de reclame voor de laatste 911-generatie (de Porsche 992). Om in de ontwikkelingen en evolutie van...

  Lees meer
  ONZE BLITZ MAAKT DE BLITS IN DE KRANT

  ONZE BLITZ MAAKT DE BLITS IN DE KRANT

  Afgelopen weekend verscheen er in het AD én in het Brabants Dagblad een uitgebreid artikel over ons bedrijf, de Porsche 912 E Blitz en de Von Schmidt lijn. Ze schrijven over het ontstaan van ons bedrijf en wat er allemaal moest gebeuren om het Blitz project te...

  Lees meer
  SCHMIDT-OSS GESLOTEN TOT EN MET 1 JANUARI 2020

  SCHMIDT-OSS GESLOTEN TOT EN MET 1 JANUARI 2020

  Het afgelopen jaar was er eentje met veel hoogtepunten en bijzonderheden voor ons bedrijf. Begin 2019 onthulden wij de Von Schmidt 005. Met deze bijzondere Speedgelb Porsche stonden we onder andere op de Capital Cars & Classic beurs in Amsterdam. Ook stonden we...

  Lees meer

  So how can we make you shine?

  “Door u zorgeloos te laten rijden. Onderhoud, advies & vakmanschap laten u ongelimiteerd genieten van uw droomauto. Nieuwsgierig?“

  Spaanderstraat 7a

  5348 LA Oss

  The Netherlands