Totaal onverwachts kregen we deze week te maken met een prachtige nazomer. Even leek het zo dat we de warme dagen van 2020 definitief achter ons moesten laten. Gelukkig konden we deze week massaal rijden met een open dak of met de airco aan! Heeft u genoten van het touren deze zomer? 

VAN NEDERLAND TOT TOSCANE

Dat onze klanten prachtige bestemmingen aandoen in hun Porsche is geen geheim. Zo kregen wij van een klant de prachtige foto bovenaan dit blog doorgestuurd. Zijn Porsche bracht hem vanuit Nederland naar Toscane. Wij zijn altijd super trots indien we onze naam, pronkend op ons favoriete merk, terugzien in een dergelijk landschap. Wij voelen dan steeds weer de essentie van het Porsche merk. Kortom: genieten in stijl! Heeft u nog prachtige foto’s van uw Porsche op bestemming? Wij zien ze graag tegemoet! Bij genoeg inzendingen plaatsen we een collectie op onze blogpagina. 

ALTIJD DE BESTE NAZORG

Het zou zomaar kunnen dat u deze zomer meer kilometers met uw Porsche heeft gemaakt dan normaal. We hebben prachtig weer gehad met heerlijke temperaturen. Wellicht heeft uw Porsche wat onderhoud en liefde nodig na het harde werk dat ze geleverd heeft. Neem gerust contact met ons op voor een onderhoudsbeurt of algemene check. Wilt u er zeker van zijn dat uw Porsche veilig in de stalling staat dit winterseizoen? Ook daarvoor mag u altijd contact opnemen met ons. 

interieur von Schmidt

DE VON SCHMIDT ONTWIKKELINGEN

Ondertussen lopen de werkzaamheden in onze werkplaats gestaag door. We zijn lekker druk met het reguliere onderhoud van al jullie prachtige Porsche auto’s en ondertussen bouwen we verder aan het Von Schmidt merk. Momenteel zijn we druk met de Von Schmidt 007, 008 én de 009. Voor de Von Schmidt 006 zijn we een samenwerking aangegaan met Manders Autobekleding en Tas van Sas uit Reek. 

tas van sas manders von schmidt

DE CRÉME DE LA CUSTOM VAN PORSCHE AUTO’S

Laatstgenoemde samenwerking laat zien hoe gedetailleerd de Von Schmidt kan worden. De door Saskia gemaakte tassen bevatten hetzelfde leer én garen als de autobekleding van de Von Schmidt 006 en zijn op maat gemaakt voor de kofferbak van de VS006. De kleuren van het leer passen perfect bij de bijzondere kleur lak van deze wagen. Daarnaast zijn de tassen zo gemaakt dat u de maat kunt veranderen zodat ze ook als handbagage mee kunnen in het vliegtuig. Uw complete reis maakt u dan in stijl! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent een Von Schmidt? Neem contact met ons op of loop even binnen.