Het is inmiddels meer dan een week geleden dat Minister-President Rutte een persconferentie gaf waarin de bekende beperkingen opgelegd werden voor ons land. Horeca, scholen en sportlocaties zijn allemaal gesloten en de inwoners van Nederland wordt om sociale onthouding gevraagd. Het zijn onzekere tijden, ook voor ons. Gelukkig kunnen wij ons werk nog doen met de nodige voorzorgmaatregelen. Wat kunt u verwachten van ons in de aankomende periode?

TENMINSTE TOT 6 APRIL ZIJN WE IEDERE ZATERDAG GESLOTEN

Gezien de ontwikkelingen hebben wij besloten om het weekend onze deuren te sluiten tot nader bericht. Tenminste tot 6 april zijn we om die reden op zaterdag gesloten. De rest van de week kunt u uiteraard bij ons terecht voor al uw vragen, reparaties en onderhoudszaken. Om het werk veilig te kunnen doen, zowel voor u als voor onze medewerkers, hebben we enkele maatregelen genomen.

EXTRA HYGIËNE MAATREGELEN IN ONZE WERKPLAATS

Vrijwel alle autobedrijven nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne. Uiteraard wassen we zeer regelmatig onze handen grondig, dragen we latexhandschoenen en ontsmetten we geregeld onderdelen als het stuur, de handrem, de deurgrepen en het gereedschap dat we in de auto gebruiken. We vragen u dan ook om de auto zo schoon mogelijk aan te leveren. Eventuele papieren zakdoekjes en dergelijke zaken zien wij graag verwijderd alvorens u de auto bij ons inlevert.

WACHTRUIMTE GESLOTEN EN EXTRA AANDACHT VOOR HAAL- EN BRENG SERVICE

Wachten op een reparatie of APK zit er momenteel niet in. Omdat we een voorstander zijn van ‘hoe minder mensen bij elkaar, hoe beter’ hebben we ervoor gekozen om onze wachtruimte tijdelijk te sluiten. Als u behoefte heeft aan 0 contact i.v.m. besmettingsgevaar maar u tóch wat aan uw auto gedaan wil hebben halen wij de auto graag op bij u thuis. We bellen aan op het afgesproken tijdstip en stappen netjes naar achteren. U kunt dan de sleutel veilig op de mat leggen. Een babbel op afstand is dan natuurlijk gewoon wel mogelijk!

GELUKKIG NOG GEEN ZICHT OP EEN GESLOTEN WERKPLAATS

Voorlopig kunnen wij, gelukkig, gewoon ons werk doen en hoeven we de zaak niet dicht te gooien. We houden iedere dag de adviezen en richtlijnen van het RIVM in de gaten zodat we u kunnen verzekeren van veilig zakendoen met ons. Het zou kunnen dat na de eerdere maatregelen autobedrijven ook moeten sluiten. Laten we samen hopen dat het niet zo ver hoeft te komen! Let allemaal goed op uzelf en op elkaar, dan blijven we samen zo gezond mogelijk. Als u vragen heeft dan bel gerust even! Fijne dag allemaal.