Deze week breekt de herfst definitief aan. Waar we de afgelopen weekenden werden verwend met een aantal dagen nazomer breekt nu de tijd aan van wind, regen en lagere temperaturen. We hebben dit zomerseizoen weer een prachtig verhuur seizoen gehad van onze Porsche 356 Speedster replica! Velen getrouwde stellen kunnen terugkijken op een bijzondere zomer.

Een originele Porsche 356 Speedster kost een vermogen. Daarom zijn we bij Schmidt-Oss trots dat we een replica hebben gebouwd die niet van echt is te onderscheiden! Door de hoogwaardige kwaliteit en superieure afwerking doet deze auto niet onder voor het origineel en leent deze auto zich perfect voor de verhuur. Onze Speedster wordt dan ook regelmatig als trouwauto ingehuurd en dat leidt tot prachtige plaatjes.

We werden door fotografe Danny Emmerik-Janssen verrast met een set zeer geslaagde foto’s van onze Speedster! De foto’s laten zien waarom we trots zijn dat we deze bijzondere classic kunnen verhuren. Het geluk straalt van de foto’s af! In de aankomende maanden zal de verhuur op een laag pitje komen te staan vanwege het weer. Volgend voorjaar gaat de Speedster uiteraard weer de weg op om nog-net-niet-getrouwde stelletjes te vervoeren naar hun plechtigheid/feestdag! 

Hierboven een selectie van de prachtige plaatjes, geschoten Door Danny. Nieuwsgierig naar haar werk? Bekijk haar portfolio op haar website, Instagram of Facebook!