Zoals jullie allemaal weten zitten we bij Schmidt-Oss nooit stil. We blijven onszelf ontwikkelen, nieuwe projecten aangaan en we kijken altijd voorruit. Naast het repareren, onderhouden en ombouwen van jonge én oude Porsche modellen zijn we ook hard aan de weg aan het timmeren met ons unieke Von-Schmidt label. Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig en we kunnen met trots aankondigen: Volgende week komt onze nieuwe Von-Schmidt website online!

De Von-Schmidt collectie breidt zich steeds verder uit en we vonden het tijd voor een losse Von-Schmidt website die onze kennis en kunde omtrent deze restomods nóg beter aan het licht brengt. Om die reden hebben we samen met de merk makers van Dutchgraph een nieuwe site ontwikkelt met imponerende beelden, extra informatie en een tijdlijn die het verleden en de toekomst van Von-Schmidt weergeeft. 

Het is dus de hoogste tijd dat de Von-Schmidt lijn een volledig eigen website krijgt. Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Volgende week vrijdag op 12 maart 2021 om 12:00 komt de Von-Schmidt website online op www.vonschmidt.nl ! Laten jullie ons weten wat jullie vinden? Wij kunnen niet wachten!