Het afgelopen jaar was er eentje met veel hoogtepunten en bijzonderheden voor ons bedrijf. Begin 2019 onthulden wij de Von Schmidt 005. Met deze bijzondere Speedgelb Porsche stonden we onder andere op de Capital Cars & Classic beurs in Amsterdam. Ook stonden we dit jaar met maar liefst met drie van onze Von Schmidt auto’s op de International Amsterdam Motor Show in de Amsterdam RAI. Dit was een groot succes! Mede dankzij deze exposure hebben we dit jaar twee nieuwe opdrachten mogen ontvangen. Komend jaar zullen wij twee klanten blij maken door de Von Schmidt 006 én de Von Schmidt 007 te onthullen! Daar gaat u in 2020 gegarandeerd meer over horen. Hou onze kanalen in de gaten! 

PORSCHE 912 E BLITZ

Ook hebben we dit jaar een uitstapje gemaakt naar elektrisch rijden want ook wij gaan graag met de tijd mee! Een elektrische oldtimer bouwen met de looks en beleving van een echte klassieker. Dat was ons doel toen we begonnen aan de 912E Blitz. We hebben een betere rijbeleving gecreëerd zonder dat de nostalgische waarde van deze klassieker verloren is gegaan. Hiervoor hebben we de benodigde licenties gehaald zodat we ons vanaf 2019 officieel ‘Erkend Hybride & EV Specialist’ mogen noemen. Kortom: heeft u een hybride- of elektrische Porsche? U kunt vanaf dit jaar bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden, reparaties en storingen! 

Al met al was 2019 een prachtig jaar waarin we naast al deze projecten onze klanten het hele jaar zorgeloos rijplezier hebben bezorgd. Mooie momenten, fijne mensen en inspirerende projecten. We zijn bij Schmidt-Oss dan ook zeer content met het afgelopen jaar.

TUSSEN 23 DECEMBER EN 02 JANUARI GESLOTEN

We gaan er even tussenuit tot en met 1 januari. Op woensdag 2 januari zijn we weer geopend en gaan we 12 prachtige nieuwe Porsche maanden tegemoet! We wensen iedereen fijne feestdagen namens heel het team van Schmidt-Oss.

Bron foto: @be.jonathan