Schmidt-Oss is gesloten tot en met zondag 4 augustus in verband met onze vakantie! De zomer klopt deze week definitief aan in Nederland. De afgelopen weken zijn alle Porsche ‘s van onze klanten klaar gemaakt voor de gewenste zomerse ritten. Ons team ontfermt zich over barbecuefeestjes, zwempartijen en andere opties tot ontspanning. Frank zelf maakt hier gebruik van door zijn Porsche Boxter S eens flink uit te dagen in Italië!

(DE) PAS OP

De 12 kilometer lange Pordoi pas ligt in de Italiaanse Dolomieten en biedt maar liefst 27 haarspeldbochten aan rijplezier. Met een wagen uit de thuis collectie die naar eigen zeggen “Stuurt als een scheermes, zo scherp.” nipt Frank ook in zijn vrije tijd van de fijne techniek die het merk Porsche in zich heeft. Met een vernieuwd uitlaatsysteem en een GT-zilveren lak valt deze 3.4 Boxter extra op. De wagen is volledig getuned door Easy-Tech en met 300pk onder de motorkap en een Intrax onderstel kunnen ze in Italië rekenen op een spektakel!

HOOGTEPUNTEN

In onze werkplaats is veel gebeurd in de afgelopen maanden. De speedgelb Von Schmidt 005 heeft haar eerste meters gemaakt en daar schreven onder andere Top Gear, Quote en Esquire over. Tevens kende de 005 een onthullingsfeest waar we trots op zijn. We zijn gestart met een volledig elektrische ombouw van een 912 uit 68’ en we zijn met onze Von Schmidt lijn naar de International Amsterdam Motorshow én de Capital Cars & Classics beurs geweest. Prachtig om te zien hoe klassiek vakmanschap en moderne techniek gecombineerd worden op deze events. 

Na de vakantie gaan we er weer vol tegenaan en staat er meer dan genoeg op de planning! Ons elektrische Porsche traject gaan we verder uitdiepen en natuurlijk blijven we paraat staan voor al het onderhoud én de indrukwekkende ideeën van onze klanten waarmee ze ons wekelijks verrassen. We zijn weer geopend vanaf maandag 5 augustus! Zien we u dan?