Iedereen weet, als je het leukt heb dan vliegt de tijd. Het lijkt maar een week geleden dat we de glazen klonken op een hopelijk imposant 2021. De ontwikkelingen van de afgelopen zes maanden hebben van alles losgemaakt. Dat geldt voor onze klanten van zowel Schmidt-Oss als Von-Schmidt, maar zeker ook voor onszelf. We zijn met beide merken een traject gestart om ze naar een hoger niveau te tillen, we hebben honderden klanten geholpen én een nieuwe Von-Schmidt afgeleverd. En we zijn pas op de helft van het jaar…

Uiteraard waren ook wij enigszins gebonden door de hele Covid situatie. Maar uiteraard zijn we vol gas aan de slag gegaan met wat wél kon dit halve jaar. Onderdeel daarvan is een ‘re-branding’ traject dat we zijn gestart met de mannen van Dutchgraph. Zij hebben samen met ons zowel de site van Schmidt-Oss als Von-Schmidt gerealiseerd de afgelopen jaren. Dit jaar werd het tijd om het merk Schmidt-Oss door te ontwikkelen met het oog op de gewenste groei! Hiervoor laten we de mannen zelf aan het woord met een toelichting:

Links: Jesse. Rechts: Boudewijn.


MERK MAKERS JESSE EN BOUDEWIJN AAN HET WOORD:

“We werken al een tijd samen met Frank en zijn topteam. De aanvankelijke vraag was om de website van Schmidt-Oss een opfrisbeurt te geven. We hebben destijds het design en alle teksten volledig vernieuwd. Omdat wij beide (nog) geen Porsche rijden hebben we veel gepraat en gebrainstormd over wat het Porsche rijden zo bijzonder en innemend maakt. Op basis daarvan hebben we de juiste beelden en woorden bij elkaar gezocht!”


VAN IDENTITEIT, NAAR UITSTRALING, NAAR TOEKOMST

“Om samen met een Frank een nieuwe koers uit te zetten zijn we aan tafel gegaan om te praten over Schmidt-Oss, Frank als ondernemer en zijn ambities voor de toekomst. Vanuit daar hebben wij de unieke waarden en stijl gedefinieerd waarmee Frank het verschil kan gaan maken! We hebben zijn merk klaargestoomd voor de toekomst zodat Frank, met zijn team, Schmidt-Oss nog verder door kan laten groeien!”

DE NAAM IS SCHMIDT. VON SCHMIDT


Thanks mannen van Dutchgraph! Een ander hoogtepunt dat we dit jaar hebben mogen vieren is het afronden van de Von-Schmidt 007. In ons vorige blog gingen we al uitgebreid in op wat deze custom restomod de kroon op ons werk maakt. We zijn voor het eerst afgestapt van de Fuchs velgen en monteerde daarvoor in de plaats een set Augment Campy Sport velgen. Ook is het custom-made Tractive onderstel een uniek onderdeel dat we niet eerder gemonteerd hebben onder een Von-Schmidt. De 007 is dankzij haar techniek en sublieme afwerking wederom one-of-a-kind!


WANT ZELFS IN RAVENSTEIN RIJDT DE 007 ALS EEN ZONNETJE

Iedereen die ooit in het centrum van Ravenstein is geweest kent de straat die volledig is geplaveid met de zogenaamde ‘kinderkoppen’. Met welk voertuig u deze straat ook betreedt, u wordt door elkaar geschud bij een snelheid die hoger ligt dan 10km/u. Het Tractive onderstel met drie-assige G sensor is zo af te stellen dat u zelfs op deze straat over de weg heen ‘glijdt’. Hoe sportief, comfortabel of soepel u ook wenst te rijden. Met het Tractive onderstel kunt u altijd kiezen waar u behoefte aan heeft op dat moment!

Foto: Ravenstein centrum – Van Assendelft fotografie


VANUIT DE WERKPLAATS

Naast het uitbrengen van de nieuwe Von-Schmidt is er in de Schmidt-Oss werkplaats nog véél meer werk verricht. Tientallen projecten, reparaties en opgeloste vraagstukken hebben ervoor gezorgd dat onze favoriete Porsche rijders zonder problemen van hun auto kunnen genieten deze zomer. Ook heeft de verkoop van diverse Porsche ’s van bestaande klanten gezorgd voor de instroom van diverse nieuwe klanten. Tegen hen willen zij zeggen: Welkom! 

GROEIEN DOEN WE NAMELIJK MÉT ONZE KLANTEN

Dat wij ieder jaar meer klanten mogen helpen, uitgedaagd worden met nieuwe projecten en ons specialisme iedere dag verder kunnen ontwikkelen hadden wij nooit gekund zonder onze bestaande klanten. Mond-tot-mond reclame is de beste reclame zeggen ze altijd. Dankzij onze bestaande klanten mogen wij wekelijks ondervinden dat dit klopt. We willen al onze klanten dan ook zeer hartelijk danken daarvoor! Laten we samen blijven bouwen aan een rooskleurige toekomst. 


MAAR EERST EVEN RUST PAKKEN

Zo nu en dan moet er ook even ontspannen worden om alle ontwikkelingen te laten bezinken. Van 16 augustus t/m 30 augustus gaan we er twee weekjes tussenuit om op te laden. Om nieuwe energie op te doen waarmee we de tweede helft van het jaar nieuwe plannen gaan realiseren. Want het zal niemand verbazen: We hebben weer genoeg op de planning! We zijn volop in beweging en zodra we meer kunnen delen laten wij dat weten aan jullie. Voor nu wensen we iedereen een prettige en ontspannende vakantie toe!