Vorige week schreven we al over onze nieuwe Von-Schmidt website. De afgelopen jaren hebben we steeds meer tijd geïnvesteerd in het uitbouwen van onze Von-Schmidt legacy. In 2016 kregen wij de ultieme uitdaging voor onze kiezen. Kunnen wij alles wat we hebben geleerd op het gebied van customization toepassen op één unieke build? Dat lukte. Het resultaat? De Von-Schmidt 001. Het werd de onbedoelde start van een nieuw avontuur waarvan we vandaag de nieuwe website presenteren! 

Op onze nieuwe losstaande Von-Schmidt website kunnen jullie informatie terugvinden over het ontstaan van het Von-Schmidt merk en onze kijk op customization. Per project leest u welke bijzonderheden en specificaties het fundament vormen voor iedere Von-Schmidt. Van het 50-jarig bestaan van de Porsche 911 en onze eigen interpretatie daarvan tot aan een Gulf gekleurde Von-Schmidt die flirt met het racerverleden van o.a. de Porsche 917. Onze Von-Schmidt lijn staat bol van verhalen, legacy en karakter. 

En we bouwen door, samen met u. Voor het eerst kunt u alvast een voorproefje ervaren van onze toekomstplannen. Op ‘the Collection’ vindt u naast alle afgeronde Von-Schmidt projecten tevens een voorproefje van waar we momenteel staan. Welke projecten eraan zitten te komen en welke unieke elementen alvast het benoemen waard zijn. Ontdek zelf wat we klaar hebben staan voor de toekomst. Wilt u meebouwen aan onze legacy? Neem dan gerust contact op.

Von Schmidt 003

Want een Von-Schmidt bouwen we altijd samen. De wensen, uitgangspunten en inspiratie van de klant staat altijd voorop in het ontwikkelproces. Wij begeleiden overwegingen van onze klanten zodat iedere Von-Schmidt eigenaar zijn/haar absolute droom-Porsche stap voor stap realiteit ziet worden. Wij zorgen dat de meest ambitieuze ideeën werkelijkheid kunnen worden, zonder dat we de realiteit van wat mogelijk is uit het oog verliezen. De exclusiviteit, de sublieme afwerking en de fijngevoeligheid voor details. Het maakt van een Von-Schmidt veel meer dan een auto. Het is een doel. En een doel is een droom met een deadline! Check www.vonschmidt.nl voor het eindresultaat.