We zijn verrukt om te melden dat een vaste samenwerkingspartner van ons is neergestreken in Oss! Intrax Suspension Technology is een bedrijf dat hoogstaande vering technologie produceert. Al meer dan 40 jaar ontwerpen en produceren zij schokdempers, vering en ondersteltechniek. Op donderdag 9 juli mogen wij een presentatie geven in hun gloednieuwe pand! Wilt u hierbij zijn? Lees dan snel verder!

Wij zijn zelf namelijk erg enthousiast. We werken al jaren met de topproducten van Intrax en het is altijd fijn om een vaste leverancier dichtbij huis te hebben. Onder andere de nieuwste Von Schmidt (006) en de Porsche Boxster van Frank staan op een Intrax systeem. Intrax levert dan ook uitsluitend maatwerk. Dat zorgt voor ultiem rijplezier met maar één klein nadeel. U wilt nooit meer zonder..

Het is namelijk hoogwaardige technologie die zorgt voor veel meer ‘feeling’ tijdens het rijden. U krijgt vanuit de auto veel meer feedback wat maakt dat rijden prettiger, veiliger én leuker wordt. Iedereen die er mee rijdt is dan ook wild enthousiast. Deze kwaliteit is te danken aan de jarenlange ervaring binnen de wereld van racen, rally rijden en straatauto’s uitrusten met Intrax onderdelen.

Op donderdag 9 juli tussen 15:00 en 17:00 geven wij vanuit Schmidt-Oss een presentatie op de nieuwe thuisbasis van Intrax Suspension Technology aan de Kantsingel 34. We mogen 25 man uitnodigen. Meld uzelf aan door een mail te sturen naar info@schmidt-oss.nl. Zien we u daar?