Een Porsche is voor velen al een droomauto. Maar wat nou als u écht mag dromen? Een Porsche waarbij alles mogelijk is. Waarmee u uitstraalt wat úw visie is op perfectie. Dan is een Von Schmidt iets voor u! Von Schmidt is het summum van customizen. Samen creëren we dé ultieme jongensdroom. Een Porsche 911 die precies gebouwd wordt volgens uw fantasie. Precies zoals u het hebben wil. 

EEN VON SCHMIDT BOUWEN WE SAMEN

Bij de bouw van uw eigen Von Schmidt bent u nauw betrokken bij het productieproces. U bent welkom om mee te kijken met de monteurs bij het werken aan uw droomwagen. Wij zijn als het ware uw gereedschap. Uw Von Schmidt leert u daardoor extra goed kennen zodat er vanaf de start een band is met uw droomauto!

HET PROCES

Een 964 coupe vormt de basis van een Von Schmidt. Deze wordt volledig gestript en voorzien van een door ons ontwikkelde carbon ombouw, geïnspireerd op het 911 F-type. De versnellingsbak en motor reviseren we en het blok passen we aan zodat het nog meer vermogen krijgt. Vanzelfsprekend wordt ook het onderstel geheel naar wens omgebouwd en gebruiken we unieke onderdelen dankzij directe samenwerkingen met verschillende leveranciers.

KLEURRIJKE IDEEËN

De kleur bepaalt de sfeer en uitstraling van uw Porsche. Het kiezen van een kleur is daardoor een belangrijke stap. Samen kijken we welke opties er zijn, adviseren we u over het interieur en welke look het dashboard verdient. Welke materialen, details en kleuren laten úw identiteit terugkomen in deze droomwagen? U bent in de tussentijd altijd welkom om langs te komen om nieuwe ideeën met ons te delen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of bent u er al uit en bent u nieuwsgierig naar de details?
Neem contact met mij op. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden met u. Zien we u snel?

von schmidt 005

von schmidt 004

von schmidt 003

von schmidt 002

von schmidt 001

Spaanderstraat 7a

5348 LA Oss

The Netherlands